Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εγκαινιάζει το energyclub.gr

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εγκαινιάζει το energyclub.gr

21/12/2015

Σήμερα 21/12/20015 η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εγκαινιάζει το energyclub.gr.  

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. μένοντας πιστή στις ανάγκες που έχουν προκύψει για την σωστή λειτουργιά και συντήρηση των φωτοβολταικών πάρκων αναγνώρισε το πρόβλημα που υπάρχει στην ελληνική αγορά για την εύρεση αλλά και διάθεση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών  που είναι εγκατεστημένα σε φ/β πάρκα. Πλέον πολλές εταιρείες έχουν κλείσει και σε άλλες εταιρείες έχουν καταργηθεί κάποιοι κωδικοί προϊόντων και οι ιδιοκτήτες των φ/β πάρκων αδυνατούν να βρουν τα ίδια ανταλλακτικά ή προϊόντα που έχουν εγκατεστημένα στα φ/β πάρκα τους και για αυτό αναγκάζονται να κάνουν μεγαλύτερης κλίμακας τροποποιήσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την άρτια λειτουργία των σταθμών τους. Για τον λόγο αυτό και όχι μόνο η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δημιούργησε το energyclub.gr για να μπορεί ο καθένας να καταχωρήσει δωρεάν τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ή προϊόντα που θέλει να πουλήσει ή να αγοράσει .

Πέραν της δυνατότητας καταχώρησης των δωρεάν αγγελιών οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν νέα προϊόντα καθώς επίσης να ενημερωθούν για τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών.

Στην ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε κάθε ευρώ που εμπιστεύεται ο πελάτης για τις εργασίες συντήρησης είναι ανταποδοτικό. Επιπλέον των παραπάνω δυνατοτήτων που θα έχουν οι επισκέπτες και ειδικά για τους πελάτες της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα μπορούν να συλλέγουν πόντους μέσα από τα συμβόλαια συντήρησης που έχουν και να τους εξαργυρώνουν αποκτώντας δώρα της επιλογής τους μέσα από ένα πλούσιο δωροκατάλογο, καταχωρώντας μόνο τα στοιχεία του τιμολογίου τους. Ακόμα στο energyclub .gr θα μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε νέα προιοντική εξέλιξη που αφορά τις εγκαταστάσεις των φ/β πάρκων και μικρών αιολικών.

Τέλος μέσα από το energyclub.gr η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε θέλοντας να ευχαριστήσει την μεγάλη πελατειακή της βάση έχει συνάψει πρωτόκολλα συνεργασίας τόσο με ασφαλιστικές εταιρείες όσο και με κέντρα λήψης σημάτων αλλά και με εταιρείες monitoring για φ/β πάρκα με μοναδικό σκοπό οι πελάτες της να επωφεληθούν οικονομικά από αυτά τα πακέτα.

Το energyclub.gr είναι για όλους και έχει την εγγύηση της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

© 2019 energyclub.gr All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας elogic.gr