SCS Λογιστικές – Φοροτεχνικές – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εξειδίκευση στο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

SCS Λογιστικές – Φοροτεχνικές – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εξειδίκευση στο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Κατασκευαστής: SCS
Κωδικός Προϊόντος: SCS1
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
0,01€
-+

Στην SCS Α.Ε. (www.scsgr.com) ειδικευόμαστε στην παροχή και κάλυψη όλου του φάσματος των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της φοροτεχνικής υποστήριξης καθώς και της οργάνωσης, τήρησης και διεύθυνσης λογιστηρίου διαμέσου outsourcing λειτουργίας. Επιπλέον μπορούμε και παρέχουμε πρόσθετες συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και τις απαραίτητες υποστηρικτικές ενέργειες που απαιτούνται ειδικά για τις παραγωγικές, τεχνικές και κατασκευαστικές  επιχειρήσεις των ανανεωσίμων πηγών ενέργειας.
 
Το οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον αλλάζει στη χώρα μας και δεν είναι αυτό που γνωρίζαμε έως σήμερα. Η SCS A.E. έχει όλες τις προδιαγραφές να στηρίξει παραγωγικές και τεχνικές επιχειρήσεις των ανανεωσίμων πηγών ενέργειας με σοβαρότητα, επιμέλεια και προπαντός γνώση.

Με τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται στη φορολογική και εργατική νομοθεσία και τα επικείμενα πρόστιμα, πολλοί επιχειρηματίες προβληματίζονται ολοένα και περισσότερο ώστε, να επιλέξουν τον κατάλληλο επαγγελματία προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η εξειδίκευση και εμπειρία των στελεχών μας ώστε να δυνάμεθα να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη διεύθυνσης, τήρησης και λειτουργίας λογιστηρίου καθώς και φοροτεχνική. Επιπλέον η outsourcing λύση που μπορούμε και προσφέρουμε υπερέχει σημαντικά κοστολογικά, σε σχέση με in house λύση και περιλαμβάνει κατ΄ελάχιστον:

Λογιστική υποστήριξη σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

 •     Έλεγχος, καταχώρηση και παρακολούθηση παραστατικών και Ενημέρωση Βιβλίων.
 •     Έκδοση φορολογικών υποχρεώσεων (Φ.Π.Α., Φ.Μ.Υ. κ.λ.π.) και υποβολή φορολογικών δηλώσεων.
 •     Κατάρτιση, σύνταξη, υποβολή και δημοσίευση ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως) και των απαραίτητων Πρακτικών Δ.Σ και Γ.Σ.
 •     Έκδοση Συγκεντρωτικής Κατάστασης Πελατών/Προμηθευτών.
 •     Μηνιαία ανάλυση αποτελεσμάτων και χάραξη οικονομικής και φορολογικής στρατηγικής.
 •     Επικοινωνία με το Ελληνικό Δημόσιο για λογαριασμό της επιχείρησής σας όταν απαιτείται. Διεκπεραίωση φορολογικών υποθέσεων. Γνωμάτευση και υποστήριξη σε κάθε είδους φορολογικά θέματα. Ολοκληρωμένη   κάλυψη απέναντι σε κάθε έλεγχο των φορολογικών και εργασιακών αρχών.
Διεξαγωγή Μισθοδοσίας

 •     Επεξεργασία στοιχείων για την έκδοση μισθοδοσίας.
 •     Εκτύπωση μηνιαίων μισθοδοτικών καταστάσεων και αναλυτικών ατομικών αποδοχών εργαζομένων.
 •     Έκδοση λογιστικού άρθρου εταιρείας.
 •     Αποστολή αρχείου σε τράπεζα για κατάθεση μισθών στους ατομικούς λογαριασμούς εργαζομένων.
 •     Παρακολούθηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας και εναρμόνιση των καταβαλλόμενων μισθών.
 •     Έκδοση όλων των βεβαιώσεων μισθοδοσίας που απαιτούνται (αποδοχών, εργοδότη κ.λ.π.).
 •     Σύνταξη και υποβολή των δηλώσεων Α.Π.Δ. 

Σημαντικό όμως πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι και η εξειδίκευσή μας στις εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δη φωτοβολταικών. Στο πλαίσιο αυτό παρέχουμε και τις απαραίτητες διαδικαστικές εργασίες για την ορθή παρακολούθηση των εργασιών των σχετιζόμενων με την υπηρεσία ΛΑΓΗΕ Α.Ε, όπως:

 • Παρακολούθηση της έκδοσης εκκαθάρισης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,  εκάστοτε φ/β πάρκου από  την υπηρεσία ΛΑΓΗΕ Α.Ε, μέχρι την 18η ημέρα του επόμενου μήνα και έκδοση του αντίστοιχου τιμολογίου βάσει του ενημερωτικού σημειώματος.
 •     Παρακολούθηση και έκδοση Φορολογικής ενημερότητας, όποτε απαιτείται. 
 •     Παρακολούθηση και έκδοση Ασφαλιστικής ενημερότητας, όποτε απαιτείται.
 •     Έγκαιρη παράδοση τιμολογίων και ενημεροτήτων προς το λογιστήριο της υπηρεσίας ΛΑΓΗΕ Α.Ε.
 •     Έλεγχος στην ηλεκτρονική σελίδα της υπηρεσίας ΛΑΓΗΕ Α.Ε., ότι αναρτήθηκαν οι τελευταίες ημερομηνίες των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων με ισχύ.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ STRUCTURAL CONSULTING SUPPORT ΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ENERGYCLUB.GR

1.    Ειδικά για τα μέλη του energyclub.gr παρέχουμε έκπτωση 15% από τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών μας για τις υπηρεσίες οργάνωσης, τήρησης και διεύθυνσης λογιστηρίου και φοροτεχνικής υποστήριξης.

Ο τιμοκατάλογος υπηρεσιών μας διαφοροποιείται ανάλογα με:

Α) το αντικείμενο της επιχείρησης (παραγωγική, τεχνική, κατασκευαστική).
Β) τη νομική μορφή της εταιρείας (ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ) και την συνακόλουθη κατηγορία τήρησης βιβλίων.
Γ) το μέγεθος (κύκλος εργασιών) και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης (αριθμός απασχολούμενου προσωπικού, απαιτήσεις για πληροφοριακά στοιχεία όπως προυπολογισμός, cash flow κ.λ.π.).

Για το λόγο αυτό επικοινωνήστε μαζί μας να σας κάνουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

2.    Λόγω δε της εξειδίκευσής μας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσφέρουμε δωρεάν 2 απαντήσεις ετησίως, για κάθε μέλος του energyclub.gr, σε οποιοδήποτε ερώτημα μέλους που άπταιται του αντικειμένου μας. Οι απαντήσεις μας στα ερωτήματα των μελών του energyclub.gr θα αναρτώνται στο energyclub.gr προς ενημέρωση και των υπολοίπων μελών.Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
© 2019 energyclub.gr All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας elogic.gr