ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων αντανακλά την ανάπτυξή της

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων αντανακλά την ανάπτυξή της

30/07/2018

Η εταιρεία ξεκινά την πορεία της από το 2004 ως ατομική επιχείρηση όπου αρχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
 
Με τα χρόνια επεκτάθηκε συνολικά στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων όσο και στους τομείς της κατασκευής, ανακαίνισης και συντήρησης εμπορικών και βιομηχανικών κτηρίων έχοντας να επιδείξει ένα σημαντικό portfolio έργων τόσο στον κτηριακό όσο και στον χώρο των ΑΠΕ, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι, έχοντας σήμερα πάνω από 32 MW κατασκευασμένα φωτοβολταϊκά πάρκα.


Μετά την πτώση του κατασκευαστικού κλάδου των ΑΠΕ το 2013 η εταιρεία επενδύει μέσα στην κρίση και ήδη από το 2015 καταγράφει δυναμικά την ανοδική της πορεία στον χώρο του Operation & Maintenance, έχοντας φτάσει σήμερα να διαχειρίζεται πάνω από 100MW Φ/Β εγκαταστάσεις.
 
Με γνώμονα την αποδοτικότερη διαχείριση του πελατολογίου της η εταιρεία προχώρησε από το 2014 στη διαμόρφωση ενός πανελλαδικού ιδιόκτητου δικτύου κατορθώνοντας σήμερα να είναι το μοναδικό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τις τεχνικές ανάγκες σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και κτηρίων, απαριθμώντας -6- καταστήματα σε όλη την επικράτεια και συγκεκριμένα στην Κ. Αχαΐα (κεντρικά), Καλαμάτα, Θήβα, Ιωάννινα, Λάρισα και Ξάνθη. Κάθε κατάστημα αποτελεί μια πλήρως εξοπλισμένη τεχνική βάση με προσωπικό, εξοπλισμό και οχήματα με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ευρύτερης περιοχής.
 
Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, 14001:2015 ,OHSAS 1801:2007 και στελεχωμένη με ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους και πολιτικούς μηχανικούς, ενώ έχει λάβει και σημαντικές βραβεύσεις το 2016 στα Environmental Awards 2016 και το 2017 στα Facilities Management Awards με το Silver & Bronze Medal και στις δύο διοργανώσεις.
 
Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει να επιδείξει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων αντανακλά την ανάπτυξη της επιχείρησης με τον καλύτερο τρόπο. Στο διάστημα 2014-2017 η εταιρεία τριπλασίασε το μόνιμο προσωπικό, ενώ το 2018 απασχολούνται στην εταιρεία 60 άτομα. Έπειτα από τη συνεχή λειτουργία και ανάπτυξη της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρουσιάζονται τα πιο σημαντικά επιτεύγματα που τοποθέτησαν την εταιρεία στην πρώτη θέση για τις υπηρεσίες της:
 
- Πανελλήνιο τεχνικό δίκτυο καταστημάτων με μόνιμο προσωπικό

- 70% πελατολόγιο Retail & 30% B2B σε O&M φωτοβολταϊκών σταθμών

- Συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων για FM υπηρεσίες και κατασκευές νέων κτηρίων 

- Δυνατότητα για Frame Agreements με σταθερό κόστος υλικών και υπηρεσιών για όλη την επικράτεια και χρονικά άμεση ανταπόκριση εντός ελάχιστων ωρών από την ειδοποίηση σε περίπτωση βλαβών

- Υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης 90% In House

- Ιδιόκτητο στόλο 20 οχημάτων

- 5 μονάδες πλυσίματος μεταξύ των οποίων και 2 ερπυστριοφόρα ρομποτικά μηχανήματα, όπως επίσης 4 μονάδων χορτοκοπής

- Διαθέτει συλλογές εργαλείων ανά ομάδα τεχνικών ανά κατάστημα

- Κεντρική διαχείριση με ειδικό λογισμικό CRB/ERP

- Monitoring Department 365 μέρες

- Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

- Τμήμα διαχείρισης εγγυήσεων εξοπλισμού

- Service partner για τις μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού

- Συντήρηση και μετρήσεις σε  Υποσταθμούς Μέσης Τάσης

- Αποθήκες με stock υλικών και άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών

- Επιβράβευση των πελατών μέσω του www.energyclub.gr με δώρα

Στόχος της εταιρείας είναι η μεγέθυνση και ισχυροποίησή της στις πρώτες θέσεις στην αγορά του O&M με επέκταση και στις αγορές του εξωτερικού, ειδικότερα στις αγορές της Κύπρου και της Αγγλίας.

© 2019 energyclub.gr All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας elogic.gr